top of page

ROMANER

blodspor.jpg
BLODSPOR (2018) 

 

Et postbud gør et makabert fund: I et parcelhus på en hyggelig villavej sidder fire mennesker rundt om et veldækket bord – dræbt.​

 

Drabsefterforsker Rebekka Holms kæreste ligger i koma i Stockholm efter et drabsforsøg, men hun må blive i København for at opklare, hvorfor en tilsyneladende helt almindelig familie skulle myrdes.

Det viser sig, at der findes en overlevende datter, og da hun forsvinder sporløst, kommer Rebekka og hendes kolleger på sporet af dybe, grusomme hemmeligheder, som har været godt gemt bag den pæne facade. Hvem har ønsket, at familien tog den sprængfarlige sandhed med sig i døden?

 

MIRAKELMANDEN (2017) 

 

​Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt.

 

Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete da Magdalena Lundell omkom, og lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit ægteskab skjult, hvilket får Rebekka til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham.

 

Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne børn og voksne, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, og snart tager hun til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net…

Farlig_fortid.jpg
FARLIG FORTID (2015) 

 

​"Farlig fortid" er min femte krimi i serien om drabsefterforsker Rebekka Holm.

 

En kold februarnat forulykker en ambulance pa en jysk landevej. Den ene ambulanceredder dør, den anden er hårdt kvæstet og patienten, en livstidsfange fra Østjyllands Statsfængsel, er forsvundet.
Dagen efter bliver en tidligere landmand stukket ihjel med en høtyv lidt uden for Ringkøbing og den lokale præst opdager sin egen dødsannonce i avisen. Den ambitiøse drabsefterforsker Rebekka Holm er hjemme i barndomsbyen Ringkøbing for at hjælpe sin mor efter faderens død, og da hun hører om drabet, involverer hun sig omgående i efterforskningen – en drabs- efterforskning, der blotlægger nye og gamle synder, der knytter sig til en række hændelser der fandt sted en stegende hed sommer i 1989.

Portret_af_doden.jpg
PORTRÆT AF DØDEN (2013)

"Portræt af døden" er min fjerde roman i serien om Rebekka Holm.


To kvinder findes med kun en uges mellemrum dræbt ved Lyngby Sø - begge bizart klædt ud i 80'er tøj, stærkt sminket og placeret på den samme bænk. Begge kvinder har små injektionsstik i nakken, og det står klart, at en seriemorder er på fri fod. Imens opretter en enlig københavnsk kvinde en profil på et populært datingsite for 'courgar-kvinder'. Hun bliver hurtigt kontaktet af en yngre mand, og deres mailkorrespondance bliver gradvis mere og mere intens, indtil de til sidst aftaler at mødes. Rebekka Holm må handle hurtigt for at forhindre flere mord.    

blodig_genvej.jpg
BLODIG GENVEJ (2011)

"Blodig genvej" er min tredje krimi om Rebekka Holm.

 

En varm julidag forsvinder den 9-årige Sofie Kyhn Larsen fra Naturlegepladsen i Valbyparken, hvor hun er på udflugt med sin familie. Politiet finder hurtigt hendes efterladte mobiltelefon, men ellers hører alle spor op.    

Rebekka Holm og hendes makker, Reza Aghajan, sættes på sagen, der bliver en kamp mod tiden. Sporene er få og forvirrende, og pludselig peger flere af dem mod en af hendes nærmeste. Er morderen mon tættere på Rebekka,
end hun selv tror?
Endnu en pige forsvinder, og Rebekka må se efterforskningen række ind i sit privatliv – med dramatiske konsekvenser.

det_blinde_punkt.jpg
DET BLINDE PUNKT ( 2010)

 

"Det blinde punkt" er min anden roman i krimiserien om den ambitiøse efterforsker, Rebekka Holm.


En tidlig morgen bliver en kendt socialrådgiver fundet myrdet på Kastellet i København.
Rebekka Holm, efterforsker i drabssektionen ved Københavns politi, bliver sat på sagen, men hun har ikke mange spor at gå efter. Samtidig ryster en serie brutale voldtægter hovedstaden. Det viser sig at svensk politi efterforsker lignende voldtægter, og der er ikke tvivl om at gerningsmanden er den samme. Svensk politi sender straks en mand til Danmark, og nu gælder det om at samarbejde. Men mens Rebekka kæmper med efterforskningen, begynder personlige problemer at trænge sig på: For hvor er hun egentlig på vej hen? Og hvem er manden i hendes liv?

En_tron.jpg
EN TORN I ØJET (2009)

"En torn i øjet" er min første bog med Rebekka Holm som hovedperson - en ung ambitiøs efterforsker med sans for forbrydelsens psykologi.

 

En lun sensommernat cykler den unge, kønne Anna Gudbergsen hjem langs Ringkøbing Fjord efter en aften i byen. Men Anna når aldrig frem. Næste morgen bliver hun fundet brutalt myrdet i den nærliggende skov.
Rebekka Holm, 35 år og efterforsker hos Rigspolitiets Rejsehold, bliver sendt til Ringkøbing, da det lokale politi tilkalder forstærkning. En by, som Rebekka kender særdeles godt, men har holdt sig på lang afstand af i seksten år.
Modvilligt vender hun tilbage, og sammen med den lokale politimand, Michael Bertelsen, hvirvles hun ind i et spind af løgne, svigt og bedrag.

ANDRE UDGIVELSER

HUEN

SMS Novelle

 

3.g’eren Nova har snydt til sin studentereksamen. Et par dage inden den sidste eksamen bliver hun afpresset på SMS. En person truer med at anmelde hende med mindre hun betaler. Hvad gør hun?

 

Du kan finde novellen her:

http://smspress.dk/udgivelser/huen

 

 

bottom of page